hindring.jpg

Sjekkliste

Sjekk om ditt arrangement er er tilgjengelig for mennesker med nedsatt funksjonsevne ved hjelp av denne enkle sjekklisten. Hva kan dere bli bedre på?

Last ned sjekkliste 

 

Tilgjengelighetshåndboka for kulturarrangører

Tilgjengelighetshåndboka har som mål å inspirere kultur- arrangører til å gjøre sine kulturarrangementer tilgjengelig for mennesker med nedsatt funksjonsevne. Mange som arbeider med kulturarrangementer er prisgitt den bygningen de arrangerer i eller det uteområdet de skal gjøre om til en kulturarena. Det er ikke alltid mulig å oppfylle alle krav til tilrettelegging, men mye kan gjøres gjennom bevisstgjøring hos alle ansatte og god informasjon om tilgjengelighet på nettsiden og i trykket materiell. Få konkrete tips og råd til hvordan man kan bli bedre på tilgjengelighet. Boken kan bestilles i nettbutikk og medlemmer av NKA får rabbaterte priser.

Bestill håndbok

 

Universell utforming av nettsider - gratis e-læringskurs

Alle hjemmesider rettet mot allmennheten skal være universelt utformet innen 1. januar 2021. Dette kommer tydelig frem i nye retningslinjer for utforming av hjemmesider fra Direktoratet for forvaltning- og IKT (Difi). Ved å klikke deg inn på lenken nedenfor kan du lese mer om dette og gjennomføre gratis e-læringskurs for nettredaktører og skribenter.

Les mer

Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Norske Konsertarrangører